"Tuvana Hotel captures the magic of the mediterreneans bounty"

Monday, August 24, 2009

Hürriyet Akdeniz - "Kaleiçi'ni dünyaya duyuran butik otel"

Antalyalıların unuttuğu Kaleiçi dünyaya tanıtılıyor. Hürriyet Akdeniz, 24 Ağustos 2009 tarihli Akdeniz güncel köşesinde Tuvana Hotel'in başarılarını paylaştı. Tuvana Hotel'in dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Conde Nast Traveller, The Guardian ve Mariam Magazine'de çıkan haberlerinden övgüyle söz eden Hürriyet gazetesi, Tuvana Hotel müdürü Nermin Sümer ile yaptığı görüşmeyi okurlarına sundu.

Hürriyet Akdeniz'de yayımlanan haber şöyleydi;


Dünyanın önde gelen seyahat dergilerinde üst üste yer alan butik otel Tuvana, Antalyalıların unuttuğu Kaleiçi'ni dünyaya tanıtıyor. Bugüne kadar İngiliz The Guardin'da "Romantik tatiller", Alman Mariam Magazine'de "Lüksün içindeki samimiyet", ve Alman Focus dergisinde "Küçük Cennet" olarak tanıtılan otel, bu kez İngiltere ve ABD'de yayımlanan ve dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Conde Nast Traveller'de "Antalya'da kalınacak en iyi yer" olarak tatilcilere duyuruldu.

Dergi yazarları, otelde arkadaş evine gelinmiş gibi samimi davranıldığını ve personelin tüm müşterilere isimleriyle hitap ettiğini belirtirken, tatilde konaklanacak mekanlar arasında Tuvana Otel'i gösteriyor. Otelin müdürü Nermin Sümer, dünyaca ünlü seyahat dergilerinde yer almanın kendilerini mutlu ettiğini belirterek "Bu yazılar işe gösterdiğimiz sorumluluğa sorumluluk katıyor. Bize düşen görev, kalite çizgimizde sürekliliği sağlamak" dedi.

Aziz Tankut'un anneannesinden kalan 300 yıllık konağın 1989 yılında turizme açılmasıyla kurulan Tuvana Otel, bugün 6 konakta bulunan 46 odasındaki 100 yataklı bir butik olarak hizmet veriyor. İngiliz, ABD ve Alman seyahat ve turizm dergilerinde övgüyle söz edilen otel, 6 tarihi konaktan oluşuyor. Konforlu bir butik otel olan Tuvana Otel, birbirinden şık antikalarla keyifli bir tarzda döşeli. Otel, havuzlu büyük bahçesinde bulunan portakal ve yasemin ağaçlarının kokularıyla misafirlere huzur veriyor.

No comments:

Post a Comment