"Tuvana Hotel captures the magic of the mediterreneans bounty"

Monday, September 7, 2009

Summertime! - Grande

Belçika'nın en çok okunan gezi portalı Grande, bu senenin trend destinasyonlarını sayfalarına taşıdı. Türkiye ünlü destinasyonlar arasında yer alırken, Tuvana Hotel kalınması gereken yerler arasında okuyuculara tavsiye edildi.

Grande'de çıkan haber şöyleydi;

Je wilt een zonvakantie, maar je weet nog niet precies waarheen? Volg dan onze snelgids naar de leukste zon-zee-strandbestemmingen rond de Middellandse Zee. Volgende maand krijg je deel twee met o.a. Spanje en Italië.
TurkijeZongarantie: *****Gemiddelde dagtemperatuur (juli) in Antalya: 34°
De topbestemming! Steeds meer Belgen weten de weg naar de Turkse kusten te vinden, en wie kan hen ongelijk geven? De zon klopt er dagelijks overuren, de prijzen zijn er zacht en de toeristische infrastructuur wordt er steeds professioneler.
• De zomerplek: Geen betere plek om van een zomerse break te genieten dan Antalya. De ommuurde Kaleiciwijk, de haven, de stranden rond de stad… Het zijn de onweerstaanbare ingrediënten van een mediterraanse droom.
• Slaap: Hotel Tuvana is een prachtig kleinschalig guesthouse rond een verfrissende tuin. Het interieur is heerlijk oriëntaals. http://www.tuvanahotel.com/
• Doe: Het Aspendos Festival is het culturele hoogtepunt van het jaar in Antalya. Tijdens de maanden juni en juli vindt dit festival plaats in het adembenemende antieke theater van Aspendos. Op het programma staan enkele beroemde opera’s en balletvoorstellingen.
• Vlieg: Thomas Cook Airlines en Jetairfly vliegen vanuit Brussel rechtstreeks naar Antalya, Izmir en Bodrum.
• Meer informatie: www.turizm.gov.tr

Grande - http://grande.be/nl/2009/06/08/grande-summertime-snelgids-naar-de-zon/

No comments:

Post a Comment