"Tuvana Hotel captures the magic of the mediterreneans bounty"

Tuesday, January 26, 2010

Tuvana Hotel odalarının dekorasyonunu yeniledi...

Altı konaktan oluşan Tuvana Hotel, 1989 yılında hizmete açtığı ilk konağının odalarını ve banyolarını yenileyerek yeni bir hizmet anlayışı başlattı. İç Mimar Hakan Külahçı tarafından dekorasyonu tamamlanan odaların banyolarında tamamen özel Osmanlı lale desenlerinin işlendiği Muğla beyazı mermeri ve Elmalı Beji mermeri kullanıldı. Ayrıca duş tekneleri de yekpare Muğla Beyazı mermerinden oyularak oluşturuldu.

Armatürlerde Hans Grohen’in krom altın serisi, duşa kabinlerde de HÜPPE marka malzemelere yer verilen odalarda, elektrik aksamları LEGRAND, aydınlatma aksamları da özel tasarım el yapımı olarak üretildi.

Odalar ise gümüş varaklı lake beyaz mobilyalar yine el yapımı olarak üretilmiş olup, tekstilde de Persan marka kumaşlar kullanıldı. Zeminler de meşe ahşap ile kaplandı. Odalarda ayrıca notebook kullanımına uygun olarak EUROSAFE marka kasalar seçilmesinin yanı sıra kullanılan kendinden DVD'li Flat ekran televizyonların tercih edildi. Aydınlatma armatürlerinde özel olarak el yapımı İtalyan kristal aplik ve avizeler imal edilerek misafirlerin beğenisine sunuldu.

No comments:

Post a Comment